De syv søstre

De syv søstre - Lucinda Riley | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lucinda Riley
DIMENSJON
7,48 MB
FILNAVN
De syv søstre.pdf
ISBN
7734295917477

BESKRIVELSE

Fremtiden deres står skrevet i stjernene ... Maia D'Apliése og hennes fem søstre er samlet i barndomshjemmet Atlantis, et vakkert og tilbaketrukket slott ved Genèvesjøen. De har akkurat fått vite at deres elskede far, den sky mangemillionæren som de bare kaller Pa Salt, er død. Maia og søstrene hennes ble alle adoptert av Pa Salt som spedbarn, og nå har han etterlatt et spor til hver av dem som skal lede dem tilbake til deres opprinnelige opphav. Maias ledetråd fører henne til den andre siden av kloden, til et forfallent herskapshus i Rio de Janeiro i Brasil. Første bok i romanserien om de syv søstre.

Men det var jo en veldig populær serie. Også er det hyggelig at jeg ... De Syv Søstre.

For omverdenen er Electra D'Aplièse kvinnen som har alt: Hun er vakker, rik og berømt - og er en av verdens toppmodeller. Pris: 345,-. innbundet, 2015.

RELATERTE BØKER