Sykdomslære

Sykdomslære - Tore Taraldsen, Inger Simonsen Taraldsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Taraldsen, Inger Simonsen Taraldsen
DIMENSJON
12,16 MB
FILNAVN
Sykdomslære.pdf
ISBN
6596404697274

BESKRIVELSE

Pixmed Basic Sykdomslære dekker de viktigste sykdommene. I denne boken er det ikke skrevet om kreft, infeksjoner eller medikamenter. Disse tema dekkes i egne bøker: Pixmed Basic Kreft, Pixmed Basic Infeksjoner og Pixmed Basic Medikamenter og medikamentregning. Boken er flott som støttelitteratur for alle som studerer sykepleie, vernepleie, paramedic eller andre retninger innen helse. Egner seg som fagbøker for yrkesfag som legesekretær og ambulansearbeider. Boka gir god oversikt over de viktigste diagnosene.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788205483996 Medisinske og naturvitenskapelige emner: Anatomi, fysiologi, sykdomslære og mikrobiolog med mer. Samfunnsvitenskapelige emner: Sosiologi, psykologi og stat- og kommunalkunnskap med mer.

Vi dekker mye, men du måsamtidig forholde deg til pensumlisten på ditt studiested. Ettersom det ikke finnes noen nasjonal læringsutbyttebeskrivelse i sykdomslære vil vi ikke kunne si at vi dekker hele pensum på samme måte som i anatomi og fysiologi. Sykdomslære.

RELATERTE BØKER