Møter mellom mennesker

Møter mellom mennesker - Øyvind Dahl | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Dahl
DIMENSJON
7,56 MB
FILNAVN
Møter mellom mennesker.pdf
ISBN
6819388979947

BESKRIVELSE

Møter mellom mennesker gir en grundig innføring i fagfeltet interkulturell kommunikasjon. Boken gir innblikk i viktige begreper, kommunikasjonsteorier, analysemetoder og etiske utfordringer. Men boken har også et praktisk siktemål: å belyse temaer som møtet med fremmede språk, bruk av tolk, uvant kroppsspråk, ulik forståelse av tid, flytting, bruk av makt og hvordan man kan håndtere kulturelle konflikter. Denne lettleste og rikt illustrerte boken vil passe for studenter ved høgskoler og universiteter og alle som møter interkulturelle arbeidssituasjoner i Norge og i utlandet, for eksempel i skoleverket, helse- og sosialsektoren, offentlig forvaltning, bistand, reiseliv og næringsliv. Det vil bli utviklet egne nettressurser til boken.

Våre åpningstider er mandag til torsdag kl.09.00 - kl.14.00 og fredag kl.09.00 - kl.12.00. Det kan være stengt kl.12.00 noen dager hvis daglig leder er på kurs, møter, er syk o.a.

Oppgave 9.14. Det er en gammel diskusjon om betydningen av arv og miljø.

RELATERTE BØKER