Isadora Måneblomst på tivoli

Isadora Måneblomst på tivoli - Harriet Muncaster | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harriet Muncaster
DIMENSJON
7,29 MB
FILNAVN
Isadora Måneblomst på tivoli.pdf
ISBN
6403252367418

BESKRIVELSE

Halvt vampyr, halvt alv helt unik! Lettleste bursdagsgaver perfekt for jenter med guts. Gå ikke glipp av sjuende bok i serien! Isadora Måneblomst er spesiell fordi hun er annerledes. Isadora har en mamma som er alv, og en pappa som er vampyr. Selv er hun litt begge deler. Derfor elsker hun både nattemørket, svarte ballettskjørt, solskinn og den trofaste Rosa Kanin. Isadora gleder seg til å dra på tivoli for første gang, men det viser seg å ikke være så magisk som hun hadde trodd. Kanskje tryllestaven hennes, eller litt heksebrygg, kan gjøre tivoliet litt morsommere ... Det er da vel ingenting som kan gå galt?

Gå ikke glipp av sjuende bok i serien! Isadora Måneblomst er spesiell fordi hun er annerledes. Isadora har en mamma som er alv, og en pappa som er vampyr. Isadora Måneblomst; Serienummer [7] År: 2019; Noter: Halvt vampyr, halvt alv helt unik! Lettleste bursdagsgaver perfekt for jenter med guts.

På lager - sendes nå( 10+ stk. ) Innbundet, Bokmål.

RELATERTE BØKER