Imot døden

Imot døden - Bernhard Ellefsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bernhard Ellefsen
DIMENSJON
12,62 MB
FILNAVN
Imot døden.pdf
ISBN
8748534046961

BESKRIVELSE

Når et menneske dør, forsvinner en hel verden. Hvordan skal vi forholde oss til dette uunngåelige faktum?Bernhard Ellefsen nærmer seg spørsmålet ved å gjøre det han kan best: lese og skrive. Med utgangspunkt i alt fra litterære klassikere og helleristninger til samtidslitteratur og spillefilmer, skriver han engasjert om det han kaller «verdenstapet». Ellefsen sirkler inn det vi alle en gang skal miste, og fortellingene vi trenger for å leve mens vi fortsatt er her. I hans øyne er litteraturen noe vi skal bruke, som et redskap for å tenke og forstå. Imot døden er et tankevekkende og klokt langessay av en av Norges skarpeste kritikere.

Imot døden er et tankevekkende og klokt langessay av en av Norges skarpeste kritikere. Det har fått tittelen «Imot døden», og er en protest mot menneskets dødelighet. Med utgangspunkt i sin egen dødsangst diskuterer Ellefsen en rekke forfattere som har skrevet om frykten for ... Kjøp Imot døden fra Norske serier Når et menneske dør, forsvinner en hel verden.

-31. mai 2020 Neel Fasting har følgende poetiske tekst om kurset: At mærke tyngdekraftens træk og opdriftens vinger At mærke livet i barnet, den unge, den modne, den gamle krop lige sitrende, i forskellige frekvenser Imot døden book.

RELATERTE BØKER