Håpet er i Guds løfter

Håpet er i Guds løfter - Lise Wenche Karlsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lise Wenche Karlsen
DIMENSJON
12,77 MB
FILNAVN
Håpet er i Guds løfter.pdf
ISBN
4017908127017

BESKRIVELSE

I biografien Håpet er i Guds løfter møter du mennesket Lise Wenche Karlsen og får del i hennes livs- og troshistorie. Du blir inspirert og får fornyet tro gjennom vitnesbyrd og historier delt fra hjertet. Lise er en Guds tjenerinne reist opp fra et utsvevende liv med mye alkohol, salvet av Gud til å sette andre mennesker fri fra deres bånd og lenker. Frimodighet har stor lønn! Tro på Guds Ord, Guds løfter - og bønn, likeså. Lise Wenche Karlsens liv er et vitnesbyrd om dette. Lises liv har ikke vært enkelt, men hun har levd et liv med Åndens kraft og seier og gitt ære til Jesu navn. Ved å lese boken blir du minnet på at Håpet er i Guds løfter.Mitt ønske med denne boken er at du skal få se hvilken stor Jesus vi har, og hva Han kan utrette gjennom mennesker som er lydige mot Hans kall, og ved å lese boken bli overbevist om at JESUS LEVER! Lise Karlsen

Korinterne 1,19-20. For Guds Sønn, Jesus Kristus, som vi har forkynt for dere, jeg, Silvanus og Timoteus, han var ikke ja og nei; i ham er det bare ja.

Kjøp Søsken. Elisabeth Gerhardsen (Innbundet) 328 kr.

RELATERTE BØKER