Den store boken om barnet; 0-6 år

Den store boken om barnet; 0-6 år En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,45 MB
FILNAVN
Den store boken om barnet; 0-6 år.pdf
ISBN
2145714942319

BESKRIVELSE

Den store boken om barnet er en omfattende grunnbok om barnets utvikling, helse og praktisk barnestell fra 0 til 6 år. Den er skrevet spesielt for norske forhold av fageksperter på hvert sitt felt. Boken inneholder blant annet følgende emner: Barnets søvn, ernæring, helse og utvikling Parforholdet etter fødselen og senere Aktiviteter, lek og kommunikasjon med barnet Barneoppdragelse i praksis Førstehjelp og sykdomsleksikonBoken legger vekt på å gi svar på de spørsmålene foreldre oftest stiller seg når de har fått barn for første gang. ALT OM BARNET FRA NYFØDT TIL SKOLEALDER

Den er skrevet spesielt for norske forhold av fageksperter på hvert sitt felt. Boken inneholder blant annet følgende emner: Barnets søvn, ernæring, helse og utvikling … Den store boken om barnet er en omfattende grunnbok om barnets utvikling, helse og praktisk barnestell fra 0 til 6 år.

Norsk dokudrama om 7 år gamle Oda, som bor på en fjellgård i Trollheimen. Modig.

RELATERTE BØKER