Dødelig fare

Dødelig fare - Charlaine Harris | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Charlaine Harris
DIMENSJON
3,59 MB
FILNAVN
Dødelig fare.pdf
ISBN
6024923562839

BESKRIVELSE

DEL 4Sookie er på vei hjem fra jobb da hun får øye på en naken vampyr i veikanten. Han har mistet hukommelsen og virker usikker og engstelig. Sookie har ingen problemer med å kjenne igjen Eric. Han har alltid virket skremmende på henne, men nå som han ikke husker noe, er han også søt, sårbar og trenger Sookies hjelp. For den som fjernet minnene hans, er ute etter å drepe ham.Sookie havner midt i en kamp mellom hekser, vampyrer og varulver. Men det farligste av alt er at den nye, følsomme Eric er nesten umulig å motstå.

Alle har nok blitt utsatt for røntgenstråling også. Ny, dødelig sykdom på vei til Norge Norge kan få en ny dødelig sykdom - dvergbendelorm. Årsaken er at mange ikke får riktig råd hos veterinær før de tar med hunder inn i landet - og hundene kan være smittebærere. Fare ved svelging: Giftig, ofte dødelig.

Myndighetene advarer badegjestene. Den australske brennmaneten, som kalles box jellyfish, eller sea wasp, kan drepe et menneske.

RELATERTE BØKER