Zen og kunsten å vedlikeholde en motorsykkel

Zen og kunsten å vedlikeholde en motorsykkel - Robert M. Pirsig | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert M. Pirsig
DIMENSJON
7,72 MB
FILNAVN
Zen og kunsten å vedlikeholde en motorsykkel.pdf
ISBN
6363718739430

BESKRIVELSE

"Zen og kunsten å vedlikeholde en motorsykkel" er en filosofisk roman om livskvalitet, og en undersøkelse av verdier. Men også en ærlig beretning om en far og hans elleveårige sønn. Under åpen himmel, og på en gammel, velholdt motorsykkel blir de henvist til seg selv og hverandre. Boka er en fascinerende reise på flere plan: bakover i tid, innover i eget sinn og geografisk på tvers av det amerikanske kontinentet. Den handler om østlig og vestlig filosofi, romantisk og klassisk virkelighetsforståelse, og forholdet mellom intellekt og følelser.Zen-buddhismen har meditasjonsøvelsen "bare å sitte stille". På en motorsykkel oppleves omgivelsene på en helt ny måte; du er i fullkommen kontakt med alt omkring, og får en overveldende følelse av å være til stede. For Robert M. Pirsig (f.1928) er motorsykkelen "først og fremst et mentalt fenomen". Å vedlikeholde en motorsykkel er å vedlikeholde seg selv."Zen og kunsten å vedlikeholde en motorsykkel" er blitt en internasjonal bestselger - og en kultbok.

Pirsigs nå klassiske og myteomspunne bok 'Zen og kunsten å vedlikeholde en motorsykkel'. Historien bak kultboken fra 1974 er en litterær roadmovie som følger fortelleren og ... Kjøp Zen og kunsten å vedlikeholde en motorsykkel fra Tanum 'Zen og kunsten å vedlikeholde en motorsykkel' er en filosofisk roman om livskvalitet, og en undersøkelse av verdier.

Under åpen himmel, og på en gammel, velholdt motorsykkel blir de henvist til seg selv og hverandre. Boka er en fasc... "Zen og kunsten å vedlikeholde en motorsykkel" er en filosofisk roman om livskvalitet, og en undersøkelse av verdier.

RELATERTE BØKER