Velorganisert hverdag

Velorganisert hverdag - Lise Rastad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lise Rastad
DIMENSJON
5,68 MB
FILNAVN
Velorganisert hverdag.pdf
ISBN
1671048011717

BESKRIVELSE

Drømmer du om et ryddig hjem, en stabil privat.økonomi og mer tid til å gjøre hyggelige ting med familie og venner? De fleste av oss ønsker seg et ryddig og pent hjem, og vi ønsker å bruke minst mulig tid på å rydde, vaske og holde orden. Fritiden vil man bruke på hyggelige ting som gir mening og er i tråd med våre verdier. Men hvordan får man til det? Hvor begynner man? Denne boken vil utfordre deg til å tenke nytt og annerledes, og den vil gi deg mange nyttige råd, tips og teknikker, både til hvordan du rydder i huset, utnytter plassen og beholder kontrollen én gang for alle. Du får også verdifulle råd om hvordan du takler tidsklemma og hvordan du organiserer, og får kon.troll på privatøkonomien. Alt godt illustrert med fotografier. LISE RASTAD har utdannelse innen administrasjon og økonomi og har 21 års fartstid i bank og 10 år i offentlig sektor. I en hektisk hverdag med fulltidsstilling og 3 barn, har hun alltid vært opptatt av å lage gode systemer. Systemer for alle tingene man omgir seg med hjemme og på jobb, og systemer for å kunne planlegge, prioritere og legge til rette for en velorganisert hverdag.

911167905 ... http:// Premiene leveres av Gunn Beate Reinton Rulnes "Listelykke" og Lise Rastad "Velorganisert hverdag" // Sammen med to av kanskje Norges aller mest ryddige mennesker, har du nå mulighet til å vinne en komplett løsning til et ryddigere liv! Gunn Beate Reinton Rulnes, forfatter av "Listelykke" og Lise Rastad, forfatter av "Velorganisert hverdag" stiller…Continue reading Vinn ... Denne butikken bygges på Eier du denne butikken? Logg inn her Kjøp «Velorganisert hverdag - veien til et ryddig hjem, en stabil priv» til en god pris på ark.no. Bestill hjemlevering eller klikk&hent i din ARK-butikk. Velorganisert hverdag Selv om familien ikke er helt som andre, har aldri Anne møtt fordømmende blikk eller stigmatiserende holdninger.

Systemer for alle tingene man omgir seg med hjemme og på jobb, og systemer for å kunne planlegge, prioritere og legge til rette for en velorganisert hverdag. Kjøp Velorganisert hverdag fra Bokklubber Drømmer du om et ryddig hjem, en stabil privat.økonomi og mer tid til å gjøre hyggelige ting med familie og venner? De fleste av oss ønsker seg et ryddig og pent hjem, og vi ønsker å bruke minst mulig tid på å rydde, vaske og holde orden. Etter mer enn en mannsalder i bransjen har vi i Romnes betydelig kunnskap og innsikt i et verksteds daglige utfordringer og behov. Derfor har vi blant annet vært en ivrig pådriver og initiativtaker bak utviklingen av flere dataløsninger som har bidratt til å skape en mer velorganisert og effektiv hverdag hos flere hundre norske verksteder. "Velorganisert hverdag" - Lise Rastad «Veien til et ryddig hjem, en stabil privatøkonomi og bedre tid ... Bokkilden nettbokhandel - mye mer enn bøker.

RELATERTE BØKER