Syndebukk

Syndebukk - Lee Child | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lee Child
DIMENSJON
6,18 MB
FILNAVN
Syndebukk.pdf
ISBN
3923007049130

BESKRIVELSE

Tidligere militærpolitimann Jack Reacher er på gjennomreise i Margrave, Georgia. Byen er tilsynelatende perfekt, med velfriserte plener og trær. Så bli to menn drept, de første drapene i byen på tretti år. Og Reacher er den eneste fremmede i byen. Han blir anholdt, men slippes senere fri. Da oppdager han at den ene av de to drepte er hans egen bror. Etter hvert som den skitne sammensvergelsen kommer for dagen, og antallet døde stiger, blir det klart at de valgte feil syndebukk da de valgte Jack Reacher.

Øyvind Eikrem, Førsteamanuensis, NTNU. Foto: Privat.

0 antonymer for syndebukk. 1 relaterte ord for syndebukk. Mads Ousdal oppdager som voksen at hans faste barnevakt på 70-tallet, naboen Harry Lindstrøm, en gang var Norges mest hatede mann.

RELATERTE BØKER