Spirer, skudd og mikrogrønt

Spirer, skudd og mikrogrønt - Lina Wallentinson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lina Wallentinson
DIMENSJON
10,84 MB
FILNAVN
Spirer, skudd og mikrogrønt.pdf
ISBN
2868627236080

BESKRIVELSE

DYRKING FOR DEN UTÅLMODIGELær å dyrke spirer og spiselige planteskudd på 1-2-3! Det eneste du trenger for å komme i gang er frø, vann og et norgesglass. På bare noen få dager forvandler du tørre frø til frodige og grønne spirer stappfulle av næring.Lina Wallentinson viser hvordan langt flere frø enn barnehageklassikeren karse kan spires og drives fram til spiselige skudd året rundt. Hun deler nyttige tips om hvilke frø som gir best smak og er enklest å dyrke, og lærer deg hvordan du lager nydelig mat av egen spireavling. Prøv for eksempel linsesuppe med karri, spirebrød, makiruller med quinoa og wasabimajones, eller kaffe- og kokosboller med ristet bokhvete.Lina Wallentinson er journalist med lang erfaring som matskribent. Hun jobber i dag som redaktør for magasinet Buffé.

Erter er noe av det som spirer og vokser raskest av alle frø. Å dyrke erteskudd, altså der man spiser skuddene istedenfor ertene, er veldig enkelt og betegnet som såkalt supermat eller mikrogrønt. Kjøp bøker av Lina Wallentinson.

De er gode på salaten og på brødskiven, men også i varmretter. Mikrogrønt-frøene bredsås i vanlig (økologisk!) så/plantejord i potter eller brett, på et varmt og lyst sted. DYRKING FOR DEN UTÅLMODIGELær å dyrke spirer og spiselige planteskudd på 1-2-3! Det eneste du trenger for å komme i gang er frø, vann og et norgesglass.

RELATERTE BØKER