Snømannen

Snømannen - Jo Nesbø | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jo Nesbø
DIMENSJON
11,96 MB
FILNAVN
Snømannen.pdf
ISBN
5126759650693

BESKRIVELSE

Førstebetjent Harry Hole har mottatt et anonymt brev underskrevet "Snømannen". Senere finner han et alarmerende fellestrekk ved gamle forsvinningssaker. Gifte kvinner er blitt borte den dagen årets første snø har falt. Samme natt kaver Sylvia Pedersen gjennom den første snøen i en skog utenfor Oslo. Hun vet at hun løper for livet, men hun vet ikke hva som er etter henne. Og hun vet heldigvis ikke hva som ligger foran henne ... Jo Nesbø er en av verdens fremste kriminalforfattere. Hans bøker har blitt solgt i over 30 millioner eksemplarer, og er oversatt til mer enn 50 språk. Snømannen er Jo Nesbøs syvende roman om Harry Hole. For «Snømannen» fikk Jo Nesbø både Bokhandlerprisen og Den norske leserprisen i 2007.

Bare slik kan skolesiden bli bedre! Last opp stil. REGLER ... Julesang - Snømannenkalle.

Men han ... Kjøp Snømannen fra Bokklubber Seriemorder i vinterland Bok nr. 7 i serein om Harry Hole Av Anne Hoff Harry Hole oppdager at det har forsvunnet uvanlig mange norske kvinner de siste ti årene.

RELATERTE BØKER