Sjømat fra fjæra

Sjømat fra fjæra - Stein Mortensen, Arne Duinker, Fredrik Hald | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stein Mortensen, Arne Duinker, Fredrik Hald
DIMENSJON
7,48 MB
FILNAVN
Sjømat fra fjæra.pdf
ISBN
8418538770760

BESKRIVELSE

Som forsker og biolog tar Stein Mortensen leseren med på en spennende reise i fjæra og gir nyttige råd om råvarene og hvordan vi fangster dem. Forsker Arne Duinker fra Nasjonalt Institutt for Ernærings- og Sjømatforskning formidler hvorfor vi bør bruke nettopp disse ingrediensene, og sjømatelsker fremfor noen, kokken Fredrik Hald, formidler enkle og gode oppskrifter på alle artene. Boken er illustrert med lekre og detaljerte akvareller utført av forfatteren selv. Uten tvil står Stein Mortensen frem som et multitalent. Med sin faglige tyngde og sin kunstneriske tilnærming evner han å gi leseren både innsikt og innlevelse i temaet.

Han var med da Høgskulen på Vestlandet laget programmet nedenfor som en del av et undervisningsopplegg om hvordan man kan bruke mat fra fjæra som ressurs. Lære mer om sanking og tilberedning av snegler ... Flo & Fjæra: Bilder fra Flo og Fjæra sommeren 2017.

Sjømat fra fjæra har blitt til i samarbeid mellom to forskere og en av Norges mest profilerte sjømatkokker, Fredrik Hald.Les mer Sjømat fra fjæra Stein Mortensen, Arne Duinker, Fredrik Hald (Innbundet) Tips en venn 301 kr Antall . Kjøp.

RELATERTE BØKER