Obelix på galeien

Obelix på galeien - Albert Uderzo | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Albert Uderzo
DIMENSJON
9,32 MB
FILNAVN
Obelix på galeien.pdf
ISBN
4352847550062

BESKRIVELSE

Slavene gjør opprør og stjeler Julius Cæsars egen galei! De søker tilflukt i en liten gallisk landsby - gjett hvor! - men i landsbyen er det full krise. Obelix har sneket seg til å drikke styrkedråper, selv om han vet at det er strengt forbudt for ham, og nå må han lide gruvekkende bivirkninger. Nå må vennene hans bl.a. søke råd hos ypperstepresten Potatismos i Atlantis, og det er duket for store sjøslag underveis!Bøkene i Asterix samlede verk gjenutgis her i vakre farger, ny teksting og med nytegnede lydord. Dessuten inneholder hver bok minst seksten sider med spennende og interessant bakom- og ekstramateriale.

Her bruker de uttrykket om å være med på det som foregår («folk som lærte seg å telje før 1952, er med på galeien»). Samme bruk av uttrykket fins også i andre artikler på nettet («skuespillerne ute på galeien igjen» som i «lager nytt stykke» - kanskje var det en revy). Obelix på galeien av Albert Uderzo 12-15 år inbunden, 2020, Norska (bokmål), ISBN 9788242957474.

Suksess! Kruttårnteateret er tilbake! Denne gangen dukker de opp på land! Gjengen skal lage en forestilling i klassisk Kruttårnstil på Galeiscenen, Fredriksvern verft, med forestillinger i hele juli! Vi gleder oss stort til å ta i mot dette energiske og superdyktige ensemblet! Med: Christian Greger (Tim), Christian Skolmen, Nils Jørgen Kaalstad, Bernhard Arnø og Tiril Heide … Kruttårnteateret ... Bruk feltet under til å legge til et nytt synonym til gå på galeien. Hvis du vil legge til flere synonymer kan du gjøre det ved å separere dem med komma.

RELATERTE BØKER