Latinen lenge leve!

Latinen lenge leve! - Vibeke Roggen, Hilde Sejersted | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vibeke Roggen, Hilde Sejersted
DIMENSJON
12,95 MB
FILNAVN
Latinen lenge leve!.pdf
ISBN
3086001123306

BESKRIVELSE

I denne vesle sitatboken finner du de aller fleste av de mest kjente latinsitatene. Her finner du også en oversikt over de mest kjente stående uttrykk fra latin, av typen per capita, vice versa, in spe og ad hoc. I tillegg til et forfatteregister er her også et temaregister, som gjør det lett å finne et passende sitat enten du skal holde en tale til vennskapets pris eller du vi si noe klokt om livet, døden eller kjærligheten. Det slår ikke feil om du sier det på latin! Hilde Sejersted er tidligere lektor ved Oslo Katedralskole og Vibeke Roggen er førsteamanuensis i latin ved Universitetet i Oslo.

Oslo: Pax forlag, 2011. Pris NOK 218 ISBN 978-82-530-3383-9 «Dette døde språket med det lange livet.» Slik karakteriserer Helene Uri og Tor Ivar Østmoe latin i en bok de selv beskriver slik: «Dette er ikke en innføringsbok i latin, og heller ikke en samling latinske visdomsord, Lenge leve russen! Satire; Tekst Lars Backe Madsen.

Informasjonskapsler og personvern. Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Reformen Leve hele livet skal bidra til at eldre kan mestre livet lenger, ha trygghet for at de får god hjelp når de har behov for det, at pårørende kan bidra uten at de blir utslitt og at ansatte kan bruke sin kompetanse i tjenestene.

RELATERTE BØKER