Jord og himmel om du vil

Jord og himmel om du vil - Barbro Raen Thomassen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Barbro Raen Thomassen
DIMENSJON
6,8 MB
FILNAVN
Jord og himmel om du vil.pdf
ISBN
9298853677988

BESKRIVELSE

I Jord og himmel om du vil tar kunstneren Barbro Raen Thomassen oss med til hagen sin. Derfra viser hun oss både utsikten og innsikten som ligger i å dyrke, å skape, å tro og å kjempe for jorda i vanskelige tider.

Derfra viser hun oss både utsikten og innsikten som ligger i å dyrke, å skape, å tro og å kjempe for jorda i vanskelige tider. I Jord og himmel om du vil tar kunstneren Barbro Raen Thomassen oss med til hagen sin. Derfra viser hun oss både utsikten og innsikten som ligger i å dyrke, å skape, å tro og å kjempe for jorda i vanskelige tider. I Jord og himmel om du vil tar kunstneren Barbro Raen Thomassen oss med til hagen sin.

[email protected] - Lytt til Mellom himmel og jord direkte på mobilen din, surfetavlen eller nettleseren - ingen nedlastinger nødvendig. Når jord og himmel er en gjennomsiktig bekreftelse på dét at du er til, og alt er godt og ingenting er viktig unntagen noe skinnende du vil. med dette ufødte som hviler i deg og rolig lengter etter å bli brukt, som fugleungens vinger bærer i seg sin sommerhimmel og sin himmelflukt.

RELATERTE BØKER