Gøy å skrive. 4-6 år. Gullstjerne

Gøy å skrive. 4-6 år. Gullstjerne - Kirsten Brustad, Betty Root | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsten Brustad, Betty Root
DIMENSJON
10,17 MB
FILNAVN
Gøy å skrive. 4-6 år. Gullstjerne.pdf
ISBN
7983406178540

BESKRIVELSE

En fargerik aktivitetsbok med flott plakat og 35 gullstjerne-klistremerker til belønning! I denne boka trener vi på å føre pennen og tegne fine streker, slik at bokstavene blir pene og lette å lese. Boka er skrevet av erfarne pedagoger, og de fargerike oppgavene gjør det morsomt å øve seg på å skrive. For hver side gis det tips til foreldrene om hvordan boka brukes best mulig.

Gullstjerne av Kirsten Brustad , Betty Root heftet, 2017, Norsk (bokmål), ISBN 9788231612667. En fargerik aktivitetsbok med flott plakat og 35 gullstjerne-klistremerker til belønning! I denne boka trener vi på å føre pennen og tegne fine ... En fargerik aktivitetsbok der barnet må bruke språklyder til å løse oppgavene.

Du får med en fin plakat til å henge på veggen og 50 gullstjerner til å klistre inn når oppgaven er gjort! Nederst på hvert oppslag forklares aktiviteten for de voksne. En fargerik aktivitetsbok med flott plakat og 35 gullstjerne-klistremerker til belønning! I denne boka trener vi på å føre pennen og tegne fine streker, slik at bokstavene blir pene og lette å lese. Boka er skrevet av erfarne pedagoger, og de fargerike oppgavene gjør det morsomt å øve seg på å skrive.

RELATERTE BØKER