En by som Alice

En by som Alice - Nevil Shute | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nevil Shute
DIMENSJON
5,16 MB
FILNAVN
En by som Alice.pdf
ISBN
7064023748804

BESKRIVELSE

Den unge engelske kvinnen Jean Paget er tatt til fange av japanske soldater under 2. verdenskrig. Hun blir drevet fra sted til sted på halvøya Malakka i Malaysia sammen med en gruppe hollandske kvinner og barn. I en fangeleir møter hun Joe Harman fra Australia. Han gjør alt han kan for å hjelpe kvinnene, og Jean forelsker seg i ham. Men når Joe stjeler mat til dem, blir han dømt til døden. Etter krigens slutt reiser Jean tilbake til London. En uventet arv fører til at hun vender tilbake til Malakka. Der får hun vite at Joe har overlevd på mirakuløst vis. Jean har bare et mål - hun må til Australia for å finne ham.

Jean Paget blir tatt til fange av japanerne på Malakka i 1941 og gjennomgår umenneskelige lidelser som krigsfange. Hun får hjelp av en fanget australsk soldat, Joe Harman, men dette blir oppdaget av japanerne, og Joe blir korsfestet som straff. Kjøp En by som Alice fra Tanum Den unge engelske kvinnen Jean Paget er tatt til fange av japanske soldater under 2.

Dette går ut over livskvaliteten, og hele livet blir forandret. En by som Alice av Shute, Nevil: Nevil ShuteEn by som AliceLest av Janne KokkinOversatt av Anders Hagerup..Jean Paget blir tatt til fange av japanerne på Malakka i 1941 og gjennomgår umenneskelige lidelser som krigsfange. Hun får hjelp av en fanget australsk soldat, Joe Harman, men dette blir oppdaget av japanerne, og Joe blir korsfestet som straff.Etter krigen, på en reise til Malakka ... Alice Howland er lykkelig gift med tre voksne barn.

RELATERTE BØKER