De udødeliges assistent

De udødeliges assistent - Charlaine Harris | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Charlaine Harris
DIMENSJON
7,16 MB
FILNAVN
De udødeliges assistent.pdf
ISBN
7322151877440

BESKRIVELSE

DEL 2 Charlaine Harris har skrevet de bestselgende bøkene om barjenta Sookie Stackhouse, bøkene bak TV-serien TRUE BLOOD. HBO og Alan Ball, mannen bak Six Feet Under, har produsert TV-serien som i USA har blitt deres største suksess siden Sopranos og Sex and the City.Sookie Stackhouse er forfulgt av uhell. Først blir kollegaen myrdet, og ingen ser ut til å bry seg. Deretter støter hun på et grusomt uhyre som forgifter henne. Inn kommer vampyrene, som suger giften fra hennes blodårer. Og nyter det! Sannheten er at de redder livet hennes. Så når en av blodsugerne spør om hjelp, kan hun ikke si nei. Snart er Sookie i Dallas og bruker sine telepatiske evner i jakten på en savnet vampyr.Meningen er at hun skal intervjue noen utvalgte mennesker. Hun stiller som betingelse at vampyrene må oppføre seg pent - og ikke skade menneskene. Men det er lettere sagt enn gjort.

Andrzej Sapkowski The last wish. Pris 149,-5% bonuskroner.

Se flere bøker fra Charlaine Harris. Kjøp billige bøker, kontorrekvisita, hobbyartikler og leker innen Udødeligheten hos Adlibris De udødeliges assistent. Pris 179,-5% bonuskroner.

RELATERTE BØKER