Båt i hastighet

Båt i hastighet - Pål Virik Nilsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål Virik Nilsen
DIMENSJON
4,10 MB
FILNAVN
Båt i hastighet.pdf
ISBN
7969225016891

BESKRIVELSE

Boka er for alle båtførere uansett kjønn og alder. Forfatteren tar deg med på en reise innenfor det å kjøre litt fortere enn planingsterskelen på sjøen. Hvis du skal høyne den terskelen bør du lese denne boken. Den er enkelt skrevet og beskriver de ulike elementene du bør ha som basis. Alt fra praktiske og teoretiske opplysninger til tips om kjøreteknikk med mer. Forfatteren Pål Virik Nilsen. Har deltatt i over 200 båtrace i 26 land. Sandefjordingen har 30 års erfaring med båtrace og hurtiggående båter. Han er verdensmester og har kjørt for de store profesjonelle teamene i de største klassene i verden.

Forfatteren tar deg ... Kaasbøll 760 SC er lekker båt! Lang, slank og leveres med midtkonsoll. Et smalt skrog med dyp v-bunn gjør at dette er en båt som tåler røff sjø i høy hastighet.

To personer slengt ut av båt i høy hastighet. De to personene er plukket opp av redningsskøyta, og skal nå være på vei tilbake til land. Klokken 15.21 mandag fikk nødetatene melding om en hurtiggående båt som hadde tverret i stor hastighet ved Drøbak i Oslofjorden.

RELATERTE BØKER