Azbuka 1

Azbuka 1 - Trond Gunnar Nordenstam | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trond Gunnar Nordenstam
DIMENSJON
9,40 MB
FILNAVN
Azbuka 1.pdf
ISBN
8601308225211

BESKRIVELSE

Denne læreboken er skrevet spesielt for begynneropplæringen i russisk på universitetsnivå. Den tar for seg de viktigste fenomenene innen russisk grammatikk og legger stor vekt på systemer og grammatiske strukturer. I tillegg til grammatikk inneholder hver leksjon eksempler, lesetekster og rikholdige oppgaver og oversettelsesøvelser. Ordet aazbuka er satt sammen av ordene az og buky, navnet på de to første bokstavene i det gamle kyrilliske alfabetet, som er grunnlaget for det moderne russiske alfabetet. Ordet kan bety alfabet, men også en abc-bok (lærebok i lesing og skriving). På azbuka.no finner du nettressurser til læreverket, blant annet videofiler, lydmateriale og ordlister. Trond Gunnar Nordenstam er førstelektor i russisk ved Institutt for litteratur, områdestudier og europeiske språk, Universitetet i Oslo.

Do tad je književni srpski jezik bio slavenoserbski, zapisivan ruskom ćirilicom i bio komplikovaniji za učenje. Les Azbuka 1 boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside. Denne boken er skrevet av forfatter Trond Gunnar Nordenstam.

Nordenstam, Trond Gunnar. Heftet / 2017 / Flerspråklig 449,-391,-Levering 2-6 dager Antall.

RELATERTE BØKER