Alberte og friheten

Alberte og friheten - Cora Sandel | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cora Sandel
DIMENSJON
9,74 MB
FILNAVN
Alberte og friheten.pdf
ISBN
7413575257935

BESKRIVELSE

Andre bind i Alberte-trilogien. Nå i ny, språklig bearbeidet utgave. Alberte og friheten, den andre romanen i Alberte-trilogien, er lagt til Paris, der hun har oppholdt seg i syv år. Alberte-trilogien foreligger nå i tekstkritisk utgave basert på førsteutgavene. Den inneholder sekvenser som ble sensurert bort under andre verdenskrig og er utstyrt med ordforklaringer og oversettelser av utenlandske tekstinnslag. Tekstutgave, forord og kommentarer ved Nina M. Evensen.

Huvudpersonen Alberte är en ung norsk kvinna som vill fly från det borgerliga och provinsiella livet i sin hemstad. Kjøp 'Alberte og friheten' av Cora Sandel fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet | 9788205417809 Alberte og Jakob er første bok i Alberte-trilogien, som består av Alberte og Jakob (1926), Alberte og friheten (1931) og Bare Alberte (1939).

Den inneholder sekvenser som ble sensurert bort under andre verdenskrig og er utstyrt med ordforklaringer og oversettelser av utenlandske tekstinnslag. Alberte og Jakob forteller om livet i en nordnorsk by, Alberte og friheten er lagt til Paris i årene 1912-1913 og i Bare Alberte er handlingen lagt til både Norge og Frankrike. I 2004 kom trilogien ut i en tekstkritisk utgave basert på førsteutgavene av bøkene. Alberte og friheten, den andre romanen i Alberte-trilogien, er lagt til Paris, der hun har oppholdt seg i syv år.

RELATERTE BØKER