100 fantastiske fakta om verdensrommet

100 fantastiske fakta om verdensrommet - Alex Frith, Alice James, Jerome Martin | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alex Frith, Alice James, Jerome Martin
DIMENSJON
12,36 MB
FILNAVN
100 fantastiske fakta om verdensrommet.pdf
ISBN
4368382012714

BESKRIVELSE

En skattkiste av en faktabok med morsomme illustrasjoner og lettlest tekst. Over 100 spennende og fascinerende fakta som på en leken og fargerik måte inspirerer barna til å lære mer om verdensrommet. På hvert oppslag i boka finnes en påstand, for eksempel: - Universet er så stort at vi ikke engang vet hvor stort det er. - Fra den internasjonale romstasjonen kan man se 15 solnedganger per dag. - Mer enn en million jordkloder får plass inni solen. - Et budskap til utenomjordiske vesener er blitt sendt ut i verdensrommet. Hver påstand forklares med flere korte tekster og en rekke illustrasjoner.En lærerik og underholdende bok for store og små forskere!Kortlistet til Royal Society Young People's Book Prize 2017."Any aspiring astronauts could definitely benefit from having this in their collection." How It Works magazine I samme serie: 100 fantastiske fakta om naturvitenskap

Over 100 spennende og fascinerende fakta som på en leken og fargerik måte inspirerer barna til å lære mer om verdensrommet. 100 fantastiske fakta om verdensrommet av Alex Frith , Alice James , Jerome Martin 6-9 år innbundet, 2018, Norsk (bokmål), ISBN 9788293493112. En skattkiste av en faktabok med morsomme illustrasjoner og lettlest tekst.

På hvert oppslag i boka finnes en påstand, for eksempel: - Universet er så stort at vi ikke engang vet hvor stort det er. - Fra den internasjonale romstasjonen kan man se 15 solnedganger ... En skattkiste av en faktabok med morsomme illustrasjoner og lettlest tekst.

RELATERTE BØKER