Ukeplanlegger for barnehagelæreren. 2020-2021

Ukeplanlegger for barnehagelæreren. 2020-2021 Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,77 MB
FILNAVN
Ukeplanlegger for barnehagelæreren. 2020-2021.pdf
ISBN
3651085723941

BESKRIVELSE

Ukeplanlegger for barnehagelærerenMed god hjelp fra erfarne barnehagefolk har vi laget en ukeplanlegger for deg, du som er barnehagelærer og skal holde orden på mye som planlegging, dokumentasjon, vurdering og utvikling av det pedagogiske arbeidet. Ukeplanleggeren har god plass til viktige opplysninger, råd og utvalg, daglige notater, ukentlige gjøremål og inneholder nyttige skjemaer tilpasset barnehagelærerens mange oppgaver. Ukeplanlegger for barnehagelæreren har omslag i solid plast med praktiske «lommer» på innsiden til ulike skriv, samt spiralisert rygg. Du kan også kjøpe en flyttbar linjal som kan brukes som bokmerke. Denne festes i ukeplanleggerens spiral.

Førsteklasselærere 2020-2021 - revidert innhold - nye tips, oppdrag og kopiark! Ukeplanlegger for barnehagen - oversikt over hele barnehageåret, nyttige skjemaer og rikelig plass til informasjon, planlegging, og daglige ... Pris: 233,-. øvrig, 2020.

Ukeplanleggeren for lærere på ungdomstrinnet gir læreren god og samlet oversikt over skoleåret, dagene og ukene. Ukeplanlegger for lærere i voksenopplæringen - kalendre, gruppeinndeling og skjemaer er tilpasset brukerne. Førsteklasselærere 2020-2021 - revidert innhold - nye tips, oppdrag og kopiark! Ukeplanlegger for barnehagen - oversikt over hele barnehageåret, nyttige skjemaer og rikelig plass til informasjon, planlegging, og daglige ... Pris: 233,-.

RELATERTE BØKER