Sy om; fra stort til smått

Sy om; fra stort til smått - Linnea Larsson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linnea Larsson
DIMENSJON
3,65 MB
FILNAVN
Sy om; fra stort til smått.pdf
ISBN
2197244325817

BESKRIVELSE

En genial omsømsbok med barneplagg alle kan klare å sy. Gi dine gamle klesplagg nytt liv ved å sy dem om til 35 supersøte barneplagg i ulike størrelser. Linnea Larsson tar for seg gamle klær og gir dem helt nytt liv i form av omsøm og redesign til barneplagg. Hun gjenbruker fine sømdetaljer, som knappestolper og lommer. Boken passer både nybegynnere og dem som har sydd endel.

Her er det også masse tilbehør, samt smekker og tepper. Boka passer fint for både nybegynnere og de som har sydd ... En genial omsømsbok med barneplagg alle kan klare å sy.

Gå til hjem endre bokstav type #a0. Gjør ett av følgende: Hvis du vil at den første bokstaven i en setning skal være stor og alle de andre små, klikker du Stor bokstav etter punktum.

RELATERTE BØKER