Plan- og bygningsrett i et nøtteskall

Plan- og bygningsrett i et nøtteskall - Marianne Reusch | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Reusch
DIMENSJON
8,54 MB
FILNAVN
Plan- og bygningsrett i et nøtteskall.pdf
ISBN
4055409063503

BESKRIVELSE

Plan- og bygningsrett i et nøtteskall er den lille boken som dekker hele plan- og bygningsloven. Hvis fagfeltet plan- og bygningsrett skal sammenfattes i bare en liten setning, kan det gjøres slik: «Hva kan bygges hvor, av hvem, og hvordan?». Plan- og bygningsretten oppsto på bakgrunn av behovet for brannsikring, trygge byggverk og planlegging av byer. Lovverket har deretter vokst og utviklet seg i takt med befolkningsøkning, samfunnsendringer, ny ingeniørkunst og moderne arkitektur. I dag er plan- og bygningsloven med tilhørende forskrifter den juridiske verktøykassen som brukes på alt fra små prosjekter der dugnadsgjengen møtes med hammer og spiker, til de største utbyggingtiltakene som er høyere og mer teknologisk komplisert enn noen gang tidligere.

Hvis fagfeltet plan- og bygningsrett skal sammenfattes i bare en liten setning, kan det gjøres slik: «Hva kan bygges hvor, av hvem, og hvordan?». Pris: 259,-. e-bok, 2019.

e-bok, 2019. Leveres direkte via nedlastning.

RELATERTE BØKER