Menyer, mat og måltider i harmoni

Menyer, mat og måltider i harmoni - Helge Jørgensen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helge Jørgensen
DIMENSJON
12,38 MB
FILNAVN
Menyer, mat og måltider i harmoni.pdf
ISBN
1021888148773

BESKRIVELSE

Kunnskap om menyer, mat og måltider er nyttig for alle, enten det er i jobbsammenheng eller for oss selv som privatpersoner. Boken er spesielt beregnet på studenter som utdanner seg i næringen, men den er høyst aktuell også for alle som tilbereder og serverer måltider i kommersielle og ikke-kommersielle virksomheter. Hensikten med denne boken er å gi grunnleggende forståelse for hva som kreves av oss så vi kan skape en god måltidsopplevelse for den enkelte, en opplevelse som samtidig gir god og riktig ernæring og nødvendig inntekt for bedriften. Kundene skal komme til oss fordi de mener at vi er best. La oss da ikke skuffe dem! Boken er delt inn i tre deler: menykunnskap, matkunnskap og måltidskunnskap.

Vårt mål er å bruke ferske, lokale råvarer av høy kvalitet. Vi er faglærte kokker som sammen søker den gode, ekte smaken.

Alan har de senaste sex åren haft egen restaurangverksamhet. Nu har de gått ihop för att driva Mat & Harmoni med ambitionen att erbjuda god och vällagad lunch.

RELATERTE BØKER