Herr Prokhartsjin og andre fortellinger

Herr Prokhartsjin og andre fortellinger - Fjodor Dostojevskij | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fjodor Dostojevskij
DIMENSJON
7,66 MB
FILNAVN
Herr Prokhartsjin og andre fortellinger.pdf
ISBN
8902400877042

BESKRIVELSE

I denne boken er syv av Dostojevskijs noveller samlet. Den første historien, En annens hustru og Ektemannen under sengen var opprinnelig utgitt som to separate noveller, men ble senere slått sammen til én av forfatteren selv. Novellene som følger er Jul og bryllup, Polsunkov, Herr Prokhartsjin, Roman i ni brev og En ærlig tyv.

Den første historien, En annens hustru og Ektemannen under sengen var opprinnelig utgitt som to.. Herr Prokhartsjin og andre fortellinger / Fjodor Dostojevskij. - Oslo : Solum, 2005.

Kjøp den på Platekompaniet.no "Herr Prokhartsjin og andre fortellinger" av Fjodor Dostojevskij - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Fjodor Dostojevskij var en russisk forfatter, journalist og tidsskriftsredaktør.

RELATERTE BØKER