Geologiske turer i Oslo-traktene

Geologiske turer i Oslo-traktene - Jørn H. Hurum, Merethe Frøyland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn H. Hurum, Merethe Frøyland
DIMENSJON
8,4 MB
FILNAVN
Geologiske turer i Oslo-traktene.pdf
ISBN
6260529626281

BESKRIVELSE

Denne boken handler om Oslo-områdets geologiske skattkammer. Her finnes et utall forskjellige bergarter med utrolige dannelseshistorier, unike fossiler og rike malmforekomster. Forfatterne inviterer steininteresserte i alle aldre med på 10 korte turer med geologiske historier i hver tur. Til sammen vil turene gjøre deg i stand til å sette pris på de spennende hendelsene som gjennom en og en halv milliard år har dannet den berggrunnen som i dag finnes i og rundt Oslo. Turene er ment som en start på en utforskning som du kan gjøre over alt der det er stein. Boken er rikt illustrert med bilder og kart.

E-post. Kjøp Geologiske turer i Oslo-traktene fra Bokklubber Denne boken handler om Oslo-områdets geologiske skattkammer. Her finnes et utall forskjellige bergarter med utrolige dannelseshistorier, unike fossiler og rike malmforekomster.

Endelig en ny utgave av denne viktige boka om Oslo-traktenes geologi. Fantastiske steinhistorier, spennende familieturer og nyttige kart.

RELATERTE BØKER