Endringskynisme

Endringskynisme - Oscar Amundsen, Trond Kongsvik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Oscar Amundsen, Trond Kongsvik
DIMENSJON
8,7 MB
FILNAVN
Endringskynisme.pdf
ISBN
9894785702497

BESKRIVELSE

Endringskynisme setter fokus på konsekvensene av endring i organisasjoner og tar for seg hvorfor og hvordan kyniske holdninger dannes og spres. En stor andel av endringsprosessene som settes i gang i organisasjoner, mislykkes. Faktisk har internasjonale undersøkelser vist at så få som ti prosent av dem kan karakteriseres som vellykkede. Problemet endringskynisme oppstår når de ansatte opplever at det endres for endringens skyld, og ikke for å forbedre virksomheten.Hvorfor er det slik? Og hvordan kan man unngå at endringsprosesser feiler?Denne boken forklarer fenomenet endringskynisme gjennom praktiske erfaringer fra norske virksomheter og teoretiske forklaringsmodeller. I bokens siste del rettes fokuset mot håndtering og forebygging av endringskynismen.Dette er en bok for dem som søker forskningsbasert kunnskap om endring og medvirkning i organisasjoner. Den vil være nyttig for studenter innen organisasjon og ledelse, og et godt verktøy både for ledere og medarbeidere som ønsker en tryggere basis og solid forankring for sine endringsprosjekter.

(2008) Intervju om endringskynisme / fagbokutgivelse. NRK P2 Dagsnytt Atten [Radio].

2008-07-14. Amundsen, Oscar ... Endringskynisme setter fokus på konsekvensene av endring i organisasjoner og tar for seg hvorfor og hvordan kyniske holdninger dannes og spres.

RELATERTE BØKER