Aktiv formelsamling i matematikk

Aktiv formelsamling i matematikk - Tor Andersen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Andersen
DIMENSJON
11,98 MB
FILNAVN
Aktiv formelsamling i matematikk.pdf
ISBN
8933211679550

BESKRIVELSE

Denne formelsamlingen dekker alle fellesfag og programfag i matematikk i videregående opplæring. Den bygger på kompetansemålene i læreplanen i matematikk i Kunnskapsløftet. Formelsamlingen er et godt hjelpemiddel i matematikktimene, på prøver og til eksamen. Skriftlig eksamen i matematikk er todelt, og under del 2 er alle hjelpemidler tillatt (unntatt ekstern kommunikasjon). Del 2 utgjør tre av fem timer til skriftlig eksamen. Lektor Tor Andersen har undervist i realfag siden 1972. Han er lærebokforfatter og en erfaren sensor i matematikk. Tor Andersen er forsker ved Matematikksenteret ved NTNU.

ISBN 9788245008753 Utgitt 2009, Myk perm. Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. Kjøp Aktiv formelsamling i matematikk fra Bokklubber Denne formelsamlingen dekker alle fellesfag og programfag i matematikk i videregående opplæring.

I tillegg inneholder den utvalgte tabellverdier som er nyttig for arbeidet i fagene. Teknisk formelsamling med tabeller . ISBN 9788200424505, 2013, Svein Erik Pedersen, Svein Kaasa, Oddmund Olsen, m.fl. En formelsamling for vgs av den kjente typen har 9 blanke sider man kan skrive egne notater i.

RELATERTE BØKER