Ut av det blå

Ut av det blå - Kristin Valla | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Valla
DIMENSJON
4,69 MB
FILNAVN
Ut av det blå.pdf
ISBN
3557300708567

BESKRIVELSE

En far og to sønner blir tatt av et leirskred og skylt på havet i en liten bygd i Nordland. Sønnene flyter døde i land, men faren blir aldri funnet. Tilbake sitter ti år gamle Elin og moren hennes. Som voksen kommer Elin tilbake til hjembygda for å selge barndomshjemmet og rydde opp i alt familien eide. Snart går det opp for henne at sider ved foreldrenes liv har vært skjult for henne. "Ut av det blå" handler om hvilke fortellinger vi lager om oss selv - det vi dekker til, og det vi velger å vise frem. Og hvor langt vi er villige til å gå for å beskytte dem vi elsker.«Et gripende og originalt foreldreportrett. En mørk og klok roman man har lyst til å være lenge i.» VG, terningkast 5.

Anonym; 6 887 014 12 886 786 Kjønn: Ikke viktig · #1. Skrevet Mai 26. Gjenåpning ut av det blå.

Majesty - Madrugada - Duration: 4:25. ... Rådfør deg med lege eller apotek før du gir BUCCOLAM hvis du er usikker på om noe av det ovennevnte ...

RELATERTE BØKER