Libyakrigen

Libyakrigen - Ola Tunander | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ola Tunander
DIMENSJON
3,22 MB
FILNAVN
Libyakrigen.pdf
ISBN
7991651809834

BESKRIVELSE

Libyakrigen har blitt en humanitær katastrofe. I denne boken avslører Ola Tunander de uærlige metodene som ble brukt for å påvirke verdensopinionen til å forlange en .humanitær intervensjon" i Libya i 2011. Den tegner et bilde av en operasjon der en rekke aktører samarbeidet om et felles mål: å ta makten fra Libyas leder Muammar Gaddafi. I februar og mars 2011 rapporterte massemediene at Gaddafi drepte sivile, og at han hadde satt i gang et folkemord. Det ble hevdet at Gaddafis kampfly bombet hans eget folk, og at han brukte leiesoldater som hadde fått .uinnskrenket fullmakt til plyndring og drap av sivile". I dag vet vi at alt dette var løgn. I denne boken spør vi hvordan både nyhetsmediene og politikerne kunne ta så fullstendig feil?

mars 2019 - Har ikke lært Les intervju med Tormod Heier på klassekampen.no 28. mars 2019 - Vi er ferdige med krigen nå Les kronikken til Terje Tvedt i Morgenbladet 12.

I februar 2011 brøt det ut opprør mot Gaddafi-regimet. Han ble selv drept av opprørere 20. Libyakrigen (26.

RELATERTE BØKER