Jenta som ble igjen

Jenta som ble igjen - Jojo Moyes | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jojo Moyes
DIMENSJON
8,38 MB
FILNAVN
Jenta som ble igjen.pdf
ISBN
8070032973579

BESKRIVELSE

Ny, gripende roman fra Norges mestselgende forfatter: Jojo Moyes. Hva skjedde med jenta som ble igjen? Allerede før hun har fylt 30 år, har Liv Halston opplevd å finne sitt livs kjærlighet, for så brått å miste ham. Det eneste hun sitter igjen med, er minnene, en stadig voksende bunke med regninger og sin aller kjæreste eiendel: et vakkert, gammelt portrett av franske Sophie, kalt Jenta som ble igjen. Det er før politimannen Paul ramler inn i livet hennes, og Liv igjen øyner håp om en positiv fremtid. Men da alt hun holder fast ved plutselig står i fare for å bli tatt fra henne, må hun kjempe sitt livs kamp for det hun har kjært. Gjennom maleriet "Jenta som ble igjen" blir to unge kvinner, skilt av et århundre, forent i sin indre styrke og tro på kjærligheten.

Jeg har i samarbeid med Bastion Forlag fått lov til å lese boka og dele min leseopplevelse. Dessuten får du som min leser 20 prosent rabatt på boka hos Adlibris når du går inn via denne linken: Jenta som ble igjen og bruker koden INFLUENSJOJO (i kassen) frem til den 26.

Det eneste hun sitter igjen med, er ... Jenta som ble igjen. 21/12/2018 Kategori: Livet på Follo.

RELATERTE BØKER