Ildfuglen

Ildfuglen - Hedda H. Robertsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hedda H. Robertsen
DIMENSJON
12,67 MB
FILNAVN
Ildfuglen.pdf
ISBN
8794110975925

BESKRIVELSE

Fredag har Simone bursdag. Den pleide hun og Malene å feire sammen. Nå står rommet hennes tomt i leiligheten Simone deler med Amalie.Denne helgen har Amalie en hemmelig avtale med seminarlederen sin på psykologi. Han er forlovet og venter barn. Simone på sin side bekymrer seg for mandagens audition. Hun skal danse Tsarevnai Ildfuglen. Men hun får det ikke til. Hun forsøker å la være å tenke på ulykken i fjor. Det var hun som kjørte bilen.Det blir en skjellsettende helg. På hver sin kant får Simone og Amalie kjenne hengivelsens pris. Den ene elsker inntil det selvutslettende, mens den andre søker renselse i et grenseoverskridene mørke. For begge blir det en seksuell odyssé det kan bli vanskelig å vende tilbake fra.

På hver sin kant får Simone og Amalie kjenne hengivelsens pris. "Ildfuglen" er skrevet av norske Hedda H. Robertsen og er forfatterens andre bok.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Bok 7 i den bestselgende Amuletten-serien. Bli med på en spenningsreise uten sidestykke, når denne prisbelønte serien ... Ildfuglen; Tillatt for alle; 23 min - av Igor Stravinskij.

RELATERTE BØKER