Frisk rygg; mindre smerter, trygt og enkelt

Frisk rygg; mindre smerter, trygt og enkelt - Anders Aasen Berget, Lennart Krohn-Hansen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Aasen Berget, Lennart Krohn-Hansen
DIMENSJON
8,85 MB
FILNAVN
Frisk rygg; mindre smerter, trygt og enkelt.pdf
ISBN
6482716408082

BESKRIVELSE

«Boken er perfekt ! Enkel, konkret og informativ..... Gode bilder og effektive enkle øvelser. Dette er et blinkskudd!» - Anne-Lise Selsø Dette er en fullstendig revidert, utvidet og oppdatert utgave av den bestselgende boken Frisk Rygg. Hvor kommer ryggplagene fra? Og hvorfor forsvinner de ikke? Det er så frustrerende å ikke få svar. Eller, kanskje får du altfor mange svar. Kanskje får du vite at det «sitter i hodet» eller at det er «uspesifikke smerter» Hva er egentlig årsaken til at smertene ikke forsvinner? Denne boka lar deg ta kontroll over tilbakevendende ryggsmerter. Finn ut hva du gjør riktig og hvilke forbedringer du kan gjøre for å bli raskest mulig frisk. Boka har bidrag fra Skandinavias fremste eksperter innen ryggbehandling, smerter, stress mestring, søvn, madrassvalg, styrketrening, bevegelighet, løping og sykling. Ta kontroll over ryggsmertene. Gjør det selv, spar penger og bli kvitt plagene.

Gode bilder og effektive enkle øvelser. Dette er et blinkskudd!» - Anne-Lise Selsø Dette er en fullstendig revidert, utvidet og oppdatert utgave av den bestselgende boken Frisk Rygg.

Dette er et blinkskudd!» - Anne-Lise Selsø Dette er en fullstendig revidert, utvidet og oppdatert utgave av den bestselgende boken Frisk Rygg. Hvor kommer ryggplagene fra? Og hvorfor forsvinner de ikke? Det er så frustrerende å ikke få svar.

RELATERTE BØKER