En dag i desember; en julehistorie om kjærlighet

En dag i desember; en julehistorie om kjærlighet - Josie Silver | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Josie Silver
DIMENSJON
9,44 MB
FILNAVN
En dag i desember; en julehistorie om kjærlighet.pdf
ISBN
6653177806743

BESKRIVELSE

Laurie er temmelig sikker på at kjærlighet ved første blikk ikke forekommer i virkeligheten. Det er bare på film slikt skjer, ikke sant?Men så, gjennom en duggete bussrute en snøfylt desemberdag, ser hun mannen hun instinktivt skjønner er DEN ENE. Øynene deres møtes og det oppstår et øyeblikk av ren magi før bussen hennes kjører ut fra holdeplassen igjen. Laurie tror ikke hun noen sinne vil se mannen igjen. Men på julefesten deres året etter, blir hun presentert for bestevenninnens nye kjæreste. Og der står han, selvfølgelig, mannen hun så fra bussen. Jack.Laurie er bestemt på at det ikke kan bli de to. Men hva om skjebnen har andre planer? Hva om en dag i desember faktisk kom til å endre alt?En dag i desember er den hjertevarmende og intenst rørende kjærlighetshistorien du har ventet på og ønsker å forsvinne inn i for alltid.Josie Silver er en uforbederlig romantiker og er stolt over det! Hun møtte sin fremtidige ektemann da hun tråkket på foten hans på 21-årsdagen hans. Hun bor sammen med ham, deres to barn og en katt i en liten by i Midlands-regionen i Storbritannia.

Jeg ville bare ha sagt det, i tilfelle noen sitter godt tilbakelent med lave skuldre og slapper av og ikke har en bekymring i verden: Det er under en måned igjen til jul. Han fikk derimot en sjelden fjerde sjanse av produsentene, da han fikk tilbud om en egen sesong, denne gang som «The Bachelor». I motsetning til 39-åringens tidligere forsøk, endte dette i en rørende og vakker forlovelse for 39-åringen, som valgte å gå ned på kne foran Vanessa Grimaldi (32).

Men det er før hun ser mannen med stor M gjennom en duggete bussrute en snøfylt dag i desember. I det øynene deres møtes oppstår magi. En julehistorie om kjærlighet.

RELATERTE BØKER