Broder Jakob

Broder Jakob - Emelie Schepp | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emelie Schepp
DIMENSJON
3,44 MB
FILNAVN
Broder Jakob.pdf
ISBN
7383471249940

BESKRIVELSE

En kvinne blir funnet brutalt drept - det er det andre offeret på kort tid. Omstendighetene er like, beina er sydd sammen, og kroppen blir funnet i elven som flyter gjennom den lille byen. Hvem er det som vil at de skal se ut som havfruer, og hvorfor? Da nok en kvinne blir meldt savnet, er det åpenbart for politiet at de har å gjøre med samme gjerningsmann. Statsadvokat Jana Berzelius leder etterforskningen sammen med politiet, og snart finner de koblinger til Simon Norell. En ung mann som drepte hele sin famille, og som siden har vært innelåst på psykiatrisk sykehus. Men Simon vil ikke prate. Noen må vinne hans fortrolighet før tiden renner ut. Den eneste som kan gjøre det, er mannen som er en truende skygge i Janas liv: Danilo Peña.Broder Jakob er den femte boken i serien om statsadvokat Jana Berzelius.

Specs: Pocket, Emelie Schepp, Bokmål, Skjønnlitteratur, Krim... Broder Jakob är en kriminalroman om att tvingas möta sitt eget, våldsamma förflutna. Om syskonskap, relationer och försoning.

Omstendighetene er like ... Broder Jakobs. Klostergatan 9 222 22 Lund, Sweden.

RELATERTE BØKER