Systemfeil

Systemfeil - Edward Snowden | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Edward Snowden
DIMENSJON
8,9 MB
FILNAVN
Systemfeil.pdf
ISBN
6485554022464

BESKRIVELSE

«Tidligere jobbet jeg for det offentlige, men nå jobber jeg for offentligheten. Det tok meg nesten 30 år å skjønne forskjellen.»I 2013 sjokkerte den tidligere IT-teknikeren og CIA-agenten Edward Snowden verden ved å bryte med det amerikanske etterretningsvesenet. Snowden avslørte at amerikanske myndigheter i all hemmelighet jobbet med å få tilgang til hver eneste e-post, registrere hver eneste tekstmelding og avlytte hver eneste telefonsamtale verden over. Det ville ha resultert i en gjennomgripende masseovervåkning med mulighet til å spionere på alle sider av privatlivet til hvert eneste menneske på kloden.I Systemfeil forteller Snowden for første gang den dramatiske historien om hvordan han selv var med på å utvikle dette systemet, samvittighetskvalene som førte til at han tok avstand fra det, og hvorfor han til slutt gikk til det skritt å varsle om de amerikanske myndighetenes massive, ulovlige brudd på personvernet, nasjonalt som globalt.

6.05. RØNNAUG JARLSBO. Systemfeil 5 har oppstått.

2 uker fått opp 4 følgende plakater hver gang jeg har logget meg inn (Windows 10) på min HP Pavilion: "ClientCore.exe Systemfeil" "Kodekjøring kan ikke fortsette fordi (XXXX).dll ikke Systemfeil. Det er vel ikke en systemfeil at en forsvarer og en dommer ikke sjekker loven og kritisk bruker egne hoder.

RELATERTE BØKER