Sofa til salgs hos dame som er myk å ligge på

Sofa til salgs hos dame som er myk å ligge på - Per Egil Hegge | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Egil Hegge
DIMENSJON
10,40 MB
FILNAVN
Sofa til salgs hos dame som er myk å ligge på.pdf
ISBN
2161756978427

BESKRIVELSE

Kan du forskjellen på å elske sin og hans kone? Eller vet du hvor du skal sette kommaet i setningen «Han bodde i et lite hyggelig hus» for å få frem den rette meningen din? Per Egil Hegge hadde i 14 år en egen daglig spalte i Aftenposten kalt Språket vårt, der han svarte på spørsmål om det norske språk og kom med sine meninger om ordbruken vår i det offentlige rom. I Sofa til salgs hos dame som er myk å ligge på går han til felts for å redde rettskrivingens ære og går løs på den ene feilskrivingen etter den andre. Han viser med utsøkt eleganse og presisjon i alle sine 5114 språkspalter hvordan et ukorrekt språk kan volde store misforståelser og mange ganger helt andre betydninger enn det som var tenkt fra avsenderens side. Morsomme eksempler på villfarelser og unøyaktigheter er mange, og her har vi samlet et rikt utvalg av dem alle sammen. Her oppklares forskjellen på å elske sin og hans kone, misforståelser om bruk av ord og uttrykk, subjektsregelen, preposisjonsbruk, anglisismer og ikke minst vårt forhold til forholdismen, for å nevne noe. En perle av en bok fra Per Egil Hegge!

Les utdrag Kan du forskjellen på å elske sin og hans kone? Eller vet du hvor du skal sette kommaet i setningen «Han bodde i et lite hyggelig hus» for å få frem den rette meningen din? Per Egil Hegge hadde i 14 ... I «Sofa til salgs hos dame som er myk å ligge på» har Per Egil Hegge samlet det beste og det verste fra språkspalten han bestyrte i 14 år. Språklig moro: Per Egil Hegge og Helene Uri, som har overtatt etter Hegge som språkspaltist i Aftenposten. Sofa til salgs hos dame som er myk å ligge på (Innbundet) av forfatter Per Egil Hegge.

Pris kr 379. Se flere bøker fra Per Egil Hegge. Kjøp Sofa til salgs hos dame som er myk å ligge på fra Bokklubber Kan du forskjellen på å elske sin og hans kone? Eller vet du hvor du skal sette kommaet i setningen «Han bodde i et lite hyggelig hus» for å få frem den rette meningen din? Per Egil Hegge hadde i 14 år en egen daglig spalte i Aftenposten kalt Språket vårt, der han svarte på spørsmål om det norske språk og kom med ... Sofa til salgs hos dame som er myk å ligge på og andre språksalater vi tråkker i.

RELATERTE BØKER