Religions- og livssynsdidaktikk

Religions- og livssynsdidaktikk - Ruth Danielsen, Levi Geir Eidhamar, Hans Hodne, Geir Skeie, Geir Winje | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ruth Danielsen, Levi Geir Eidhamar, Hans Hodne, Geir Skeie, Geir Winje
DIMENSJON
5,70 MB
FILNAVN
Religions- og livssynsdidaktikk.pdf
ISBN
5663096896576

BESKRIVELSE

Religions- og livssynsdidaktikk. En innføring er beregnet for fagdidaktikkstudier i RLE i grunnskolelærerutdanningen, PPU og for alle som er interessert i religions- og livssynsdidaktikk. Boken knytter teori og praksis nært sammen og vil gi inspirasjon, forståelse og kunnskaper til å arbeide med religions- og livssynsundervisning. Boken er revidert etter RLE-planen 2008 og inneholder følgende: Innføring i religions- og livssynsdidaktikk Den gode religions- og livssynslæreren Elevforutsetninger Religions- og livssynsundervisning i Norge i historisk perspektiv Introduksjon til RLE-faget Undervisning om ulike trostradisjoner Formidling av holdninger i religions- og livssynsundervisningen Arbeidsmåter Fortellingsdidaktikk Estetiske arbeidsmåter: musikk, drama, bilder, arkitektur Ekskursjoner Dialog IKT Tverrfaglige arbeidsmåter Vurdering

(2012). Søkeresultater for Religions- og livssynsdidaktikk - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Religions- og livssynsdidaktikk.

Boken knytter teori og praksis nært sammen og vil gi inspirasjon, forståelse og kunnskaper til å arbeide med religions- og livssynsundervisning. Religions- og livssynsdidaktikk. En innføring er beregnet for fagdidaktikkstudier i RLE i grunnskolelærerutdanningen, PPU og for alle som er interessert i religions- og livssynsdidaktikk.

RELATERTE BØKER