Pilegrimsveien til Santiago de Compostela

Pilegrimsveien til Santiago de Compostela - Ulf Luthman | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ulf Luthman
DIMENSJON
12,33 MB
FILNAVN
Pilegrimsveien til Santiago de Compostela.pdf
ISBN
1941209624286

BESKRIVELSE

I denne boken finner du alt du trenger å vite for å gå den mest kjente og populære pilegrimsleden i verden, El Camino Francés. Den er et svært nyttig reisefølge på den 780 kilometer lange vandringen, og gir deg praktisk støtte hele veien fra den lille byen Saint Pied de Port på den franske siden av Pyreneene til Santiago de Compostela. Her kan du for eksempel lett lese deg frem til hvor langt det er til neste by eller herberge, noe som er til god hjelp for å avgjøre om du skal stanse for dagen eller gå et stykke videre. Når du tar på deg vandrestøvlene og begynner på vandringen vestover mot Santiago de Compostela, tar du også et steg inn i Den iberiske halvøys kulturhistorie. Gjennom århundrene har millioner av pilegrimer gjort samme vandring, funnet stillhet i de samme kapellene underveis og slukket tørsten i de samme kildene. Boken legger stor vekt på at du som vandrer skal få den historiske bakgrunnen for det du ser langs veien, slik at det kan fordype og berike din opplevelse. Boken forteller også hvordan man forbereder seg før vandringen, og kartene viser tydelig hver av de 32 dagsetappene. Ulf Luthman har gått El Camino Francés tre ganger, de to siste under arbeidet med denne boken.

Jakobs grav i Santiago de Compostela. Hans grav skulle etter hvert bli det tredje største pilegrimsmålet i den kristne verden, kun slått av Jerusalem og Roma. Del 2 av Pilegrimsturen går fra Nasbinals til Conques i Frankrike.

20 km/5,5 time vandring/38,000 skritt. Etter appelsinjuice, te og toast med marmelade på Pension Codesal, viste eieren oss veien tilbake til leden, og vi satte av sted.

RELATERTE BØKER