Hyttebok; havblå

Hyttebok; havblå Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,40 MB
FILNAVN
Hyttebok; havblå.pdf
ISBN
5240831510311

BESKRIVELSE

En moderne vri på en elsket klassiker! Hytteboka tar vare på minnene og blir en del av hyttas historie. Med over 200 sider får du god plass til å skrive, frihet til å tegne, og med smarte oppsett blir utfyllingen både morsommere og enklere enn noensinne. Hytteboka inkluderer viktig informasjon om hytta, sjekkliste før avreise, fjellvettreglene, sjøvettreglene, 100 smarte sider til utfylling og egne notatsider. I tillegg får du tips til regnværsaktiviteter, smarte apper og ressurser for hytteelskere, samt god plass til å fylle inn egne tips om turer og aktiviteter i nærområdet. Et must for alle hytter!

1 variant. Hent i butikk På lager. Se alle eksemplene på hyttebok med bilde under.

Med over 200 sider får du god plass til å skrive, frihet til å tegne, og med ... Hyttebok; vinrød (Øvrig) Tips en venn 388 kr Antall . Kjøp.

RELATERTE BØKER