Hva er religion

Hva er religion - Ingvild Sælid Gilhus, Lisbeth Mikaelsson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvild Sælid Gilhus, Lisbeth Mikaelsson
DIMENSJON
9,13 MB
FILNAVN
Hva er religion.pdf
ISBN
8137550343907

BESKRIVELSE

Boka gir oss nøkkelen til å forstå hva religion handler om, bl.a. i forhold til guder, politikk, tro, hellige tekster, maktkamp og ritualer. Forfatterne plasserer religion i den senmoderne verden og viser noen av dens virkemåter. Et sentralt tema er gudsbegrepet og menneskenes forhold til sjelen. I boka blir også selve religionsbegrepet diskutert på et mer teoretisk plan. Har register.

En religion gir retningslinjer for å finne ut hva som er rett og galt, det vil si at den sier noe om etikk. Religion uttrykkes i et fellesskap mellom mennesker. Å forstå hva religion er, virker viktigere og mer aktuelt enn noen gang.

Religion uttrykkes i et fellesskap mellom mennesker. Å forstå hva religion er, virker viktigere og mer aktuelt enn noen gang. Religion handler blant annet om guder, politikk, tro, hellige tekster, maktkamp og ritualer.

RELATERTE BØKER