Hulemannen

Hulemannen - Jørn Lier Horst | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn Lier Horst
DIMENSJON
8,29 MB
FILNAVN
Hulemannen.pdf
ISBN
2387383539318

BESKRIVELSE

Dette er den niende boken om William Wisting. Denne gangen kommer døden til Wistings eget nabolag.Tre hus bortenfor William Wistings hjem har en mann sittet død foran et flimrende tv-apparat i fire måneder. Ingenting tyder på at det ligger noe kriminelt bak Viggo Hansens dødsfall. Han var et menneske som ikke ble sett, selv om han levde midt blant andre. Dødsfallet får ingen overskrifter i avisene, men noe ved saken vekker nysgjerrigheten hos Wistings journalistdatter Line. Hun vil lage et berørende portrett av et helt ukjent menneske.Snart får politiet melding om et nytt dødsfall. En mann blir funnet på et hogstfelt, og han bærer preg av å ha ligget lenge. Et oppsiktsvekkende funn på den døde blir innledningen til en av de største menneskejaktene i norsk kriminalhistorie.Jørn Lier Horsts forrige roman Jakthundene ble kåret til beste norske og beste nordiske krimroman.«Jørn Lier Horst viser at han er blant landets aller fremste krimforfattere.»Torbjørn Ekelund, Dagbladet«Horst er blitt en ringrev av en spenningssnekker som holder «who dunnit»-intensiteten oppe fra start til mål.»Pål Gerhard Olsen, Aftenposten«Hulemannen er en bok som kommer til å markere seg sterkt i årets bokhøst.»Kjell Moe, KulturspeiletJørn Lier Horsts hjemmesideOm Jørn Lier Horst på wikipedia

Der har han sittet i seks måneder. (Dagbladet): «Wisting» er en kommende norsk krimserie på ti episoder à 45 minutter, basert på Jørn Lier Horst-bøkene «Jakthundene» og «Hulemannen». Jørn Lier Horst er en norsk kriminalforfatter med bakgrunn fra politiet, som skriver etterrettelig og solid politikrim. Han arbeidet som etterforskningsleder i Vestfold politidistrikt fram til 2013, og handlingen i kriminalromanene er i all hovedsak lagt til områder han kjenner godt fra eget arbeid.

Forfatter: Horst, Jørn Lier: Utgitt: 2013: Velg og bestill. Om lydboken.

RELATERTE BØKER