Handling og dømmekraft

Handling og dømmekraft - Svein Aage Christoffersen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Aage Christoffersen
DIMENSJON
4,31 MB
FILNAVN
Handling og dømmekraft.pdf
ISBN
6650806786217

BESKRIVELSE

Må vi akseptere at forestillinger om rett og galt styres av teknologi og samfunnsutvikling, eller kan etiske og moralske vurderinger styre utviklingen? Denne boken gir et innblikk i etiske problemstillinger. Forfatteren drøfter etiske modeller og skisserer et nytt rammeverk for etisk tenkning. Tilrettelagt for studenter i teologi og kristendomskunnskap på innføringsnivå. Denne andre utgaven er oppdatert og revidert i tråd med ny litteratur, ny lovgivning og bringer fram en rekke aktuelle problemstillinger.

ISBN 9788215019789, 2012, Svein Aage Christoffersen . Fra 90,-Kjøp Selg.

Verdier som forplikter ... Skjønn og dømmekraft Generalisert kunnskap, juridiske regler og moralske normer er ikke et tilstrekkelig handlingsgrunnlag i møte med brukernes mangfoldige og ofte komplekse behov. [start tittel] solveig botnen eide og berit skorstad.

RELATERTE BØKER