Han høyrer heime i Tulleland

Han høyrer heime i Tulleland - Sigmund Falch | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigmund Falch
DIMENSJON
12,52 MB
FILNAVN
Han høyrer heime i Tulleland.pdf
ISBN
8975402501185

BESKRIVELSE

Sigmund Falch har et unikt blikk for morsomme og pussige detaljer i gamle fotografier. Med både vidd og brodd tas leser med på en underlig reise inn i fotografiene. Konseptet åpner for overdådig humor. I år er det en litt annerledes bok: Tema er jul. Falchs 10 tidligere bøker har til sammen solgt mer enn 120 000 eksemplarer. Sigmund Falch (f. 1965) er prosjektleder i NRK og har bakgrunn som manusforfatter og regissør innfor TV og radio. Han var i mange år tekstforfatter i reklamebyrå, men har hele tiden jobbet med prosjekter ved siden av. Humor har alltid vært formen, og dette har resultert i ?ere TV- og radioserier, tegneserier, bøker og hundrevis av sketsjer til «Hallo i uken» på P2.

Lager: På lager. Pris NOK: 149,-(249,-) Antal: Omtale: Sigmund Falch har et unikt blikk for morsomme og pussige detaljer i gamle fotografier.

Det har blitt gitt ut fem julehefter, som har hatt noe varierende distribusjon, og derfor har personlige favoritter fra disse utgivelsene nå blitt samlet i boka «Han høyrer heime i Tulleland». Vekt: 1 kg ... I tillegg til bøkene har Falch også gitt ut en del julehefter med samme konsept, og i år har han samlet det beste av dem i boka «Han høyrer heime i Tulleland».

RELATERTE BØKER