Geografiens makt

Geografiens makt - Tim Marshall | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tim Marshall
DIMENSJON
9,33 MB
FILNAVN
Geografiens makt.pdf
ISBN
3721646134234

BESKRIVELSE

Alle statsledere blir påvirket av geografi. Valgene de tar begrenses av fjell, elver og hav. For å forstå tiden vi lever i, holder det ikke med kunnskap om folk og politiske bevegelser. Man må også vite hvordan jorden ser ut.Med utgangspunkt i ti kart viser Geografiens makt hvordan geopolitisk innsikt er avgjørende for å forstå historiens gang. På tilgjengelig og forfriskende vis forklarer forfatteren komplekse sammenhenger, og gjør leseren i stand til å navigere i en konfliktfylt verden.

Category: Dokumentar litteratur Fotobøker, atlas og leksikon G - I Historisk litteratur Samfunn og faktalitteratur Vitenskap og fysikk litteratur Tagged: Atlas Debut Dokumentar Dokumentarisk Elver En delt verden Fakta Faktalitteratur Fjell Folk Fotobok Fystikk ... Ønsker du å laste ned en Geografiens makt-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Geografiens makt og andre bøker av forfatteren Tim Marshall. Tim Marshall: Geografiens makt (Bertil Knudsen, Vega) For å både forstå samtiden og historiske hendelser er det viktig å forstå geopolitikk. Det meste av politikk, både nå og før, er påvirket av geografi.

Tim Marshall; Bertil Knudsen (Oversetter) Les utdrag Anmeldelser Ganske enkelt en av de beste bøkene om geopolitikk du kan tenke deg. EVENING STANDARD, Alle ... Kjøp Geografiens makt fra Tanum Alle statsledere blir påvirket av geografi.

RELATERTE BØKER