Ex.phil. på 1-2-3

Ex.phil. på 1-2-3 - Finn Eivind Jor | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn Eivind Jor
DIMENSJON
10,62 MB
FILNAVN
Ex.phil. på 1-2-3.pdf
ISBN
8903070631968

BESKRIVELSE

Sliter du med ex.phil.-pensum eller trenger hjelp til å repetere stoffet før eksamen? Da er dette boka for deg. Ex.phil.på 1-2-3 gir en kortfattet framstilling av både filosofi- og vitenskapshistorie samt etikk til examen philosophicum ved Universitetet i Oslo. Den består av sammendrag av samtlige av originaltekstene på pensum, og gir i tillegg lettfattelige tolkninger av de samme tekstene. Bokas forfatter har lagt vekt på å framstille stoffet på en måte som er forståelig for lesere som ikke har kjennskap til filosofi fra tidligere. I tillegg til å presentere de filosofene og teoriene du må ha kjennskap til, avsluttes hvert kapittel med et et sammendrag av de enkelte kapitlenes hovedpunkter. Boka er først og fremst skrevet for førstesemesterstudenter til støtte for lesing, i kollokviegrupper, essayskriving og forelesninger. Den kan også tjene som en enkel introduksjonsbok til en rekke av filosofihistoriens viktigste tekster for en alminnelig interessert leser.

Å bli en dyktig akademiker er derfor også å forstå den vidtrekkende intellektuelle tradisjonen man er endel av. Ex.phil.

nettleser, der IE11 har sluttet å motta oppdateringer. Opprett annonse Logg inn.

RELATERTE BØKER